Bagaimana Buat Duit Sebagai Affiliate?

Download Kit Affiliate Yang Disediakan Dibawah!

DAFTAR SEKARANG!Pendaftaran Keahlian PERCUMA!

Mengapa Kami?

6 Sebab Mengapa Anda Perlu Menyertai Program Affiliate Kami!

 1. Sistem Affiliate Berpusat!

  Kami menggunakan konsep sistem affiliate berpusat. Bermaksud, anda hanya perlu mendaftar sekali sahaja, kemudian, anda boleh promosikan berpuluh-puluh produk yang berkualiti. Tiada perlu lagi untuk mendaftar berulang-ulangkali setiap kali anda ingin mempromosikan sesuatu produk sebagai affiliate.

 2. Komisyen Sebanyak 70% Dari Hasil Jualan

  Setiap jualan yang terhasil dari link affiliate anda, komisyen sebanyak 70% dari harga jualan produk tersebut akan diberikan kepada anda.

 3. Pendaftaran Keahlian Percuma!

  Tiada sebarang yuran dikenakan, malahan, anda juga tidak diwajibkan untuk membeli semua produk yang ingin anda promosikan.

 4. Alat Pemasaran Disediakan!

  Setiap produk disertakan juga dengan bahan-bahan promosi yang menarikseperti banner, teks iklan dan sebagainya.

 5. Tiada Had Minimum Untuk Bayaran Keluar!

  Ya! Tiada had minimum untuk membolehkan anda menerima komisyen anda. Komisyen anda akan dikreditkan terus ke akaun anda secara automatik pada setiap awal bulan. Pastikan maklumat perbankan anda adalah tepat!

 6. "Convertion Rates" Website Yang Tinggi!

  Setiap produk kami dijual menerusi website jualan minisite yang telah terbukti sebagai model website yang mempunyai "conversion rate" yang tertinggi di dalam mendapatkan jualan. Malahan, pihak kami sentiasa memantau, menganalisa dan seterusnya memperbaiki setiap website jualan produk kami agar kadar penukaran pelawat kepada pembeli sentiasa menjadi lebih baik dari semasa ke semasa.